Vakantiestalling

Naast ons huis is ruimte voor 4 gastpaarden.

De paarden staan op een ruime paddock met schuilstal en in de zomermaanden kunnen de paarden vanuit de paddock zo door lopen naar het weiland.

De paarden worden naar wens 2x per dag gevoerd, hebben altijd toegang tot ruwvoer uit slowfeedernetten en toegang tot schoon drinkwater. Iedere dag word alle mest weg gehaald en loop ik alle paarden even na.

Mag jouw paard tijdens de vakantie lekker in beweging blijven of zijn er specifieke dingen zoals trailerladen waar jouw paard iets beter in mag worden ? Dan zijn daar heel erg veel mogelijkheden voor.

De plekjes worden voor verschillende doeleinden verhuurd.

Bijvoorbeeld voor een trainingspaard. Het kan zijn dat je een rustige plek zoekt voor je paard om te revalideren. Maar ik kan je ook helpen als je paard iets nieuws mag leren, zoals een eerste buitenrit of misschien heb je liever dat je paard iets afleert. Zoals lostrekken, geen voetjes geven, niet rustig kunnen opstappen, problemen rondom longeren en zo nog heel veel meer.

Een andere optie is dat je graag samen met je paard komt genieten van de prachtige omgeving. Naast ons huis ligt Camping de Vinkenkamp. Hier kun je terecht met een tent, caravan of camper maar je kunt er ook 1 van de vele huisjes huren. Met een restaurant en zwembad is het hier heerlijk vertoeven.

Ga je liever elders op vakantie en zoek je een plek waar je paard volledig verzorgd wordt en lekker veel buiten kan zijn ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lekker een paar weken helemaal niks doen of toch nog een beetje beweging? Er zijn genoeg opties om uit te kiezen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.