Pensionstalling

Op onze paddock Paradise is ruimte voor 10 ruinen. Gezien de hoeveelheid ruimte die de paarden hebben is dit vrij uniek. De nu nog 850 meter lange track loopt tussen 4 weilanden door. Er is een verharde plaats met grote schuiltent, een heerlijke zandplaat om lekker in te liggen en ieder paard heeft zijn eigen eet plek.

Zo weten we zeker dat ieder zijn eigen brokjes eet. Naast brokjes zijn er ook veel plekken waar de paarden hooi kunnen eten, zijn er tientallen eetbare struiken en bomen om lekker van te snacken of even van de schaduw/beschutting te genieten.

Naast veel ruimte voor de paarden is er ook een kantine, toilet, zadelkamer, poetsplaats met mogelijkheid tot afspuiten van je paard, een 20×40 rijbaan, longeerkraal en een prachtig buitenrijgebied.

De kosten bedragen € 300,- per maand.

Er wordt 2 keer per dag gevoerd en gemest. Als paardeneigenaar ben je verantwoordelijk voor 1 ochtend en 1 middag dienst.

We zijn nog steeds ieder jaar bezig met het uitvoeren van verbeteringen. Dit is waar we naartoe werken. Vijf weilanden met daar om heen 1,3 kilometer track, 5 verharde plaatsen, 4 voergebieden waar op meerdere punten hooi wordt aangeboden, heel veel eetbaar groen, 2 mogelijkheden om te schuilen en een heerlijke zandpaddock om in te rollen.