Op locatie

Op onze locatie beschikken we over een longeerkraal, een 20×40 rijbaan, een 20×40 plaat met daar om heen een drafbaan van 250 meter.

Wij verzorgen hier lessen in onder andere

  • Grondwerk – leidwerk
  • Loswerken
  • Longeren
  • Gedragstraining
  • Trailerladen
  • Schriktraining

Daarnaast beschikken we over een prachtige binnen ruimte die gebruikt kan worden voor het geven van lezingen. Wil je graag iets organiseren maar beschik je niet over de juiste locatie ? Neem dan gerust contact met ons voor de mogelijkheden rondom het huren van onze faciliteiten.

Meerdaagse trainingen

Wil je echt stappen maken samen met je paard ? Dan is het mogelijk om een aantal dagen met je paard naar ons toe te komen. Er is een apart stuk voor gastpaarden waar de paarden beschikking hebben tot een stal met uitloop en een groot stuk weiland.

Wij hebben alleen overnachtingsplekken voor de paarden. Gelukkig zit er op 1 minuut loopafstand camping de Vinkenkamp. Daar kun je met je tentje terecht, maar als je iets meer luxe wilt hebben ze ook mooie huisjes.

Zijn we niet aan het trainen, dan kun je hier natuurlijk heel goed genieten van de prachtige omgeving. We zitten op een steenworp afstand van het ruiterpad, er ligt een moutainbiketrail van wel 100km en als je van wandelen houd kun je hier je lol op. Pak je liever een terrasje dan zitten we op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn. De ideale omgeving om een meerdaagse training te combineren met een korte vakantie op de Veluwe.