Loswerken

een prachtige methode om de communicatie tussen jou en je paard te verbeteren door middel van het gebruik van lichaamstaal.

Loopt jou paard aan de longe niet lekker door en moet je hem aanmoedigen met de zweep? Gaat het van hand veranderen niet altijd even soepel? Dan kan het best zijn dat je het paard met jou lichaamstaal andere informatie geeft dan dat je bedoeld.

Omdat het paard los loopt tijdens het werken en we alleen een lijn gebruiken komen deze onbedoelde signalen nog meer aan het licht. Hier door kunnen we ons eigen lichaamsbewustzijn trainen zodat ons lichaam bekrachtigd wat we vragen aan het paard en we miscommunicatie kunnen herkennen en voorkomen.

Wil je werken aan de communicatie tussen jou en je paard, werken aan jou lichaamsbewustzijn of ben je gewoon benieuwd wat jij jou paard allemaal verteld tijdens het werken op de grond neem dan contact met mij op.

Kosten loswerkles

  • 40,- per les van 45 minuten
  • Eerste 15 km gratis daarna 0,30 per km
  • Maximale reistijd 30 minuten

Staat jou paard verder dan 30 autominuten rijden van Lieren ?

Geen nood, als er meer combinaties op 1 locatie zijn rij ik ook verder het land in. Ook is het een mogelijkheid om in de vorm van een clinic een dagdeel met meerdere stalgenootjes aan de slag te gaan en alles te leren over het loswerken. Combinatie grondwerken en loswerken mogelijk.

Via het contact formulier kun je hier meer informatie over aanvragen.