Behandelingen

Toen Flame geblesseerd raakte, was de eerste stap de kliniek. Toen het nieuws daar niet goed was, wilde ik natuurlijk alles op alles zetten om Flame een zo goed mogelijke kans te geven op herstel. Er werd een tildren injectie geadviseerd, maar ik wilde meer doen. Namelijk zijn lichaam optimaal ondersteunen voor een zo goed mogelijk herstel.

Ik kwam in een jungle van behandelingen en supplementen terecht

Dagenlang zat ik achter mijn computer, belde ik mensen en vroeg om advies. Er is zo ontzettend veel en er komt alleen nog maar meer bij.

In deze periode miste ik echt een platform waar alle behandelingen gewoon op een rijtje staan. Waar bovenaan kort staat voor welke paarden het geschikt is en wat het voor je paard kan betekenen. Is het niets voor jou, dan klik je door. Is het wel voor jou dan lees je verder en kom je bij een stukje waar nog iets meer informatie staat over wat het precies doet, de werkwijze en soms ook mijn ervaring met een behandelaar.

Overzicht met behandelingen

Om het overzichtelijk te houden wat allemaal kan in behandelend paardenland, ben ik bezig met een pagina waar te zien is wat er allemaal wordt aangeboden. Ik weet namelijk als geen ander hoe frustrerend de zoektocht kan zijn naar de juiste hulp en hoe erg je baalt als je van iets hoort wat je al veel eerder had willen weten.

Momenteel ben ik druk bezig met het in kaart brengen van verschillende professionals. Weet jij van een behandeling die hier echt niet mag missen of behandel jij paarden en wil je graag dat meer mensen weten van de methode die jij toepast? Stuur dan een e-mail en ik zorg dat er een artikel wordt toegevoegd.